Engulfing Kaarsen

Een overspoelt kaars is een krachtig handel signaal bij gebruik in de juiste context. Een diepere blik op dit soort candlestick patroon www.optiesonline.com is bedekt met een krachtige Kandelaar Prijs Pattern . Hier zullen we voortbouwen op de basis engulfing patroon en toepassen op een zeer fundamentele trend volgende strategie in de EURUSD. Het patroon gecombineerd met een aantal andere filter, zoals een trend of zeer waarschijnlijk omkeerpunten, ontstaat een zeer krachtig en makkelijk te spotten strategie.

engulfing Basics

Bij het bekijken van een kandelaar grafieken , zijn er hier twee soorten van engulfing patronen, bullish en bearish.

Een bullish patroon is wanneer het lichaam van een up kaars volledig omhult het lichaam van de kaars net voordat het. Met andere woorden, een zeer negatieve kaars gevolgd door een grotere up kaars.

Een bearish patroon is wanneer het lichaam van een down kaars volledig omhult het lichaam van de tot kaars net voordat het; een optiesonline groot up kaars gevolgd door een grotere omlaag kaars.

Hoe deze patronen kijken zal duidelijk zijn geworden bij het bekijken van onder de handel voorbeelden.

Met behulp van de Engulfing Pattern Tijdens Trends

Een engulfing kaars toont een sterke verschuiving in de richting. Toch, deze patronen opdagen heel vaak. Een sterke koerswijziging http://www.optiesonline.com/anyoption/ is alleen relevant er een soort van context. Ik wil engulfing patroon gebruiken tijdens trends bijvoorbeeld.Zodra een uptrend is begonnen, als tijdens een pullback (verplaatsen lager binnen de totale uptrend) een bullish engulfing patroon optreedt, is dit een potentiële handel signaal. De bullish engulfing patroon, tijdens een uptrend, geeft aan dat de pullback is waarschijnlijk voorbij is en dat de kopers terug in de markt gesprongen. Dat is een vak Ik wil in.

Ook in een downtrend, tijdens een correctie (omhoog binnen een algemeen downtrend) Ik zal letten bearish engulfing patroon. Als men zich voordoet, heeft de pullback waarschijnlijk beëindigd en de downtrend website is waarschijnlijk te hervatten als de patroon geeft verkopers hebben agressief sprong terug in de markt.

Strategie Entry Rules

De basis engulfing-met-trend strategie is om bullish engulfing patronen in Uptrends en bearish engulfing patroon binnen downtrends benutten.

Om een uptrend te zijn in het spel, moet de prijs van een hogere swing hoog en hoger swing laag hebben gemaakt.

Om een neerwaartse trend te zijn in het spel, moet de prijs van een lagere swing lage en een lagere swing hoog hebben gemaakt.

Hier zijn enkele voorbeelden. De schalen op de grafieken zijn verwijderd omdat deze strategie kan worden gebruikt op elk tijdsbestek. Gelieve niet te klikken! Mijn voorkeur methode is om het te gebruiken als een dag trading strategie, met behulp van een 1 of 5 minuten grafiek.

Figuur 1. Bullish Engulfing in Uptrend

 

Figuur 1 toont de basis setup. Idealiter u wilt zowel een engulfing bar, en de bar voordat het tot op zekere ‘substantie. “Hebben Met andere woorden, zowel bars (die in de doos) mag niet worden hele kleine bars, als kleine balken geven besluiteloosheid, en daarom niet bruikbaar voor het meten van een sterke verandering van richting.

Figuur 2. Bearish Engulfing in Neerwaartse trend

 

Figuur 2 laat zien wat je zoekt in een neerwaartse trend. Tijdens een pullback, bent u op zoek naar een sterke verschuiving in momentum terug naar de andere kant, die geeft aan dat de trend zich zal voortzetten. De bearish engulfing patroon zorgt voor een dergelijk signaal.

Engulfing bars kan vrij groot, wat betekent dat als je wacht voor de bar in te vullen kunt u een stuk van de verhuizing die u probeert te vangen missen.

Daarom hoeft u niet te wachten op een engulfing om (bar te eindigen) te voltooien. Figuur 3 toont hoe dit kan worden gedaan met behulp van de bearish engulfing trades boven. In plaats van te wachten op de bearish engulfing patroon, toets kort zodra de potentiële overspoelende bar beneden de laagste van de voorafgaande up bar.

In het geval van uptrend, voer zodra de potentiële bullish engulfing patroon beweegt boven de high van de voorafgaande beneden bar.

Figuur 3. Bearish Engulfing Entry

 

We kunnen in real-time in te voeren en gaan ervan uit dat de bar in feite eindigen als een engulfing candle, omdat we de handel met de trend. We verwachten dat de trend zich zal voortzetten, en daarom hoeft niet te wachten op een bar om te voltooien gewoon om bevestiging te verstrekken.

Het beheren van Trades

Als u niet binaire opties worden verhandeld, vervolgens een stop loss net boven de high van de bearish engulfing kaars, of net onder het dieptepunt van een bullish engulfing kaars. Dit kan worden aangepast iets op basis van hoe goed je de markt te lezen (zie: Moet ik houden via een pullback of Get Out?) .

Kandelaars voorzien niet in een specifieke winstdoelstelling, maar vaak zal ik gewoon een vaste beloning gebruikt: risico-verhouding doel. Als het risico op een handel is 10 pitten, zal ik een winst vastgesteld op 16 of 20 pitten, dat is 1,6: 1 of 2: 1 beloning: risico. Ook dit kan worden aangepast lichtjes gebaseerd mogelijkheid om de markt te lezen in real-time (zie:EURUSD-gebruik van prijsactie voor ingangen en uitgangen ).

Final Word

Met stijgende overspoelt patronen tijdens een uptrend het einde van een correctie en de terugkeer van de uptrend signaleren. Met dalende engulfing patronen tijdens een neerwaartse trend aan het einde van een correctie en opnieuw verschijnen van het dalende signaal. Het belangrijkste is echter altijd te controleren risico’s; Het wordt aanbevolen om niet meer dan 1% van de handel kapitaal wordt geriskeerd op een enkele handel.